Nyheter

Barnloppis 7 Augusti

Barnloppis 7 Augusti

Välkommen till Barnloppis i Silverforsen Folkets Park! Information Kaffe, våfflor, glass, fika och kylda drycker finns att köpa hos Stinas i Parken som öppnar kl 10 denna dagen. Alla säljare har 10% rabatt på 1 köp mot uppvisande av stämpel. OBS! Caféet är kontantfritt men 

Våfflor!

Våfflor!

Äntligen har våra våffellördagar rullat igång och varje lördag mellan 12-17 serveras nygräddade och frasiga våfflor med flera tillbehör. Välj till glass, grädde, sylt eller varför inte lite härlig varm Nutella till. Vi står och gräddar efter beställning så din våffla ska vara så färsk 

Öppningshelgen blev en succé!

Öppningshelgen blev en succé!

Stort tack till alla er som kom till vårt glasscafé och njöt i solen med glass och lite gott. Söndagens köer ringlade iväg och var bitvis långa. Vi är varmt överväldigade av den positiva responsen som vi fått. Och alla lyckönskningar och hejarrop från släkt, vänner och andra besökare.

Sedan premiärhelgen har vi infört fler kassor och nummerlappar så nu kan du strosa runt i parken eller hänga vid lekplatsen under tiden du väntar, normalt är väntetiden mellan ca 5-20 min.

Är ni ett större sällskap eller varför inte fira ett barn eller släktkalas med glass eller fika? Hör gärna av er innan så ser vi till att bemanningen är på topp.

Tack till alla härliga besökare och för alla fina presenterna!