Om oss

Vår idé!

Som vi alla vet är världen lite upp-o-ner just nu.
För ungefär 1 år sen när vi båda började arbetade hemma föddes idén om att skapa något eget. Vi älskar att bo i Kävlinge och ville gärna skapa något för andra invånare här, ett ställe där både vi och andra kan kan trivas på. En plats där man kan umgås med familj och vänner, gammal som ung. Vad vore då inte bätte än att starta upp ett glasscaféet i en vacker, lummig park där man hör forsen spela i bakgrunden. Där besökarna kan ta en promenad längs Kävligeån, låta barnen leka på lekplatsen eller bara chilla i solen med en glass i handen.

Vilka är vi då?

Vi är ett par i våra bästa år som bott i Kävlinge sen 2008 då vi flyttade ”tillbaka hem” till Skåne.. Stina med sin bakgrund som projektledare på TV-produktions-bolag och koordinator på IKEAs globala kontor och Mattias, även han med bakgrund från TV-branschen, konferens, event och med ett brinnande intresse för destinationsutveckling.

Vår vision

Tillsammans med Föreningen som äger Silverforsen, Kävlinge Folkets Park hoppas vi kunna bidra med energi och kunskap där vi tillsammans utvecklar parken som mötesplats och för event. Alla bokningar som görs i Parken där det beställs något ätbart och dryck, kommer Stinas i Parken också att vara delaktiga i. 

Vi är så glada och tacksamma för allt stöd och glada hejarop som vi fått under vår resa. Vi har förstått att det är många som längtat efter ett ställe som detta så  vi hoppas att vi ses hos oss i Stinas i Parken i sommar!


Vill du kontakta oss finns vi här!
boka@stinasiparken.se

Mattias & Stina