Snart dags för säsong 2024

Första öppet dag i år blir 13 april när cirkusen kommer till Parken.

Snart dags för säsong 2024

Första öppet dag i år blir 13 april när cirkusen kommer till Parken.

Vår idé

Som vi alla vet har världen varit och är lite upp-o-ner just nu.
För ungefär 2 år sen när vi båda började arbetade hemma föddes idén om att skapa något eget. Vi älskar att bo i Kävlinge och ville gärna skapa något för andra invånare här, ett ställe där både vi och andra kan kan trivas på. En plats där man kan umgås med familj och vänner, gammal som ung. Vad vore då inte bättre än att starta upp ett glasscafé i en vacker, lummig park där man hör forsen spela i bakgrunden. Där besökarna kan ta en promenad längs Kävlingeån, låta barnen leka på lekplatsen eller bara chilla i solen med en glass i handen.

Vår vision

Tillsammans med föreningen som äger Silverforsen, Kävlinge Folkets Park, hoppas vi kunna bidra med energi och kunskap där vi tillsammans utvecklar parken som mötes och eventplats.
Alla bokningar som görs i Parken där det beställs något ätbart och dryck, kommer Stinas i Parken också att vara delaktiga i.

Årets Nyföretagare 2022

Wow!

Vi blev nominerade till Årets Nyföretagare 2022 i Kävlinge av Företagarcentrum Öresund och vann! Bilden är från prisutdelningen på härliga Badhotellet Barsebäcks Strand.

Vi är så glada och tacksamma för allt stöd och glada hejarop som vi fått under vår resa. Både från våra kunder och andra företagare som inspirerar oss att fortsätta.
Vi har förstått att det är många som längtat efter ett ställe som Stinas i Parken och hoppas att vi ses hos oss i parken i sommar och många somrar framöver!

Välkommen!

Mattias & Stina

Varmt välkomna till oss!